Közösség

Vélemény:

NA 5. epizód

(2021)

4. évad 5. rész Egy új háború kezdete

Yosihiro   2022.04.03 10:52
0

Ebben a részben végre kapunk ismét egy összefoglalót az óriásháborúról és az igazi okairól. Másrészt pedig egy új háború kezdetét is láthatjuk. Eren Jeagert nem ismertem fel, de sejteni lehetett, hogy ő az. Az eltelt 4-5 év alatt megváltozott, és szintén beépült az emberek közé, mint annak idején Reinerék tették. Ebből az időtartamból láthatta a valóságot, hogy valójában nem különböznek egymástól, hanem ugyanazokkal az emberi tulajdonságokkal rendelkeznek, mint bármely másik emberi faj, legyen az marley-i vagy épp eldiai. Akkor valójában miért is megy a harc? Ha nem a békéért, akkor az Alapító óriás megszerzéséért folyik a háború, és ahogy láthattuk, ott kő kövön nem marad. Érdekes és izgalmas részek következnek, mert Erennek vannak társai itt a Marley birodalomban, szinte ugyanaz játszódik le, csak épp fordított szereposztással. A többi eldiai vajon melléjük fog állni? Kiszabadítják őket a táborokból, ez csupán az én felvetésem, de biztosan érdekes részek jönnek. Csak ajánlani tudom, ismét egy remek részt kaptunk. Üdv, Yosi