Közösség

Vélemény:

68 Barátnőt felveszünk

(2023)

Ki kellett hevernem

Filmworlds blog   2024.01.03 10:58
1

Kiakasztott ez a film, amelybe teljesen véletlenül futottam bele, és kizárólag Jennifer Lawrence miatt kezdtem el nézni. Aztán ott ragadtam, mert kíváncsi voltam, mennyire mélyre megy az egész ízléstelenség terén. Nos, nagyon. Hihetetlen, hogy ennyire leadta ez a színésznő, pedig nagyon jó filmekben szerepelt mindig. (Zárójelben jegyzem meg, hogy Lawrence kisasszonyt Hollywood bunkójának tartják a szabadszájú szövegei miatt, úgyhogy azért nem áll messze tőle a gagyiság.) De akkor is meglepő volt ez a tömény idiotizmus: a szűz csávóval, akinek a szülei keresnek szex-társat pénzért. És mennyire gáz már a fickó is. Aztán jött a pucér jelenet, amelyben főhősnőnk anyaszült meztelenül bunyózik a tengerparton. Szürreális volt, pedig szexinek kellett volna hatnia. De nagyon gáz volt. Ez a film maga az ízléstelenség és ötlettelenség, amit ki kellett hevernem. Jennifer Lawrence-t is át kellett értékelnem magamban. Úgy tűnik, a sok jó film, amiben szerepelt, nem az ő ízlésvilágát tükrözi, és valószínűleg EZ A FILM valójában Jennifer Lawrence.