Közösség

Vélemény:

71 Mennydörgők*

(2025)

Lassan, de Dörög

Yosihiro   2025.07.05 21:42
0

Nekem tetszett ez a film. Szerintem ezt a Marvel jól kitalálta és összegyúrta, erre mindenképp egy jó osztályzatot kell, hogy adjak. Minden szereplő hozza azt, amit elvártam, és a poénok is jók lettek, nem erőltetve. Igazi kalandfilm jó vonalvezetéssel, és akár a folytatást is el tudom képzelni. Talán ami nekem hiányzik, hogy a romantika kimaradt, de van rá remény talán a folytatásban. Az akciójelenetek nincsenek túlságosan túlfűszerezve, és a látvány sem annyira tolakodó, inkább baráti. Az érzelmek azok, amik talán gyengébbek lettek, de mondjuk ki, ha kalandfilmet nézünk, akkor igazából egy picit ez hanyagolható. Szerintem a kétórás filmidő is épp jó volt. Nekem elrepült az idő, hiszen mindig kaptam új impulzust, történt valami. Valahogy nem ült le a film, nem volt benne annyi hullám vagy üresjárat, amit néhol már láttam. Csak ajánlani tudom, szerintem remek kikapcsolódás vár mindenkire, aki megnézi, és azokra is, akik szeretik a kicsit gyengébben teljesítőket is megnézni, biztosan nem fog csalódást okozni. Üdv, Yosi