Közösség

Vélemény:

65 Nő a reflektorfényben

(2024)

Jó lett volna ha...

Lóri Ádámcsik   2024.10.19 16:01
2

...nem hagynak lógva minket. Én azt éreztem, hogy fel lettünk csigázva a történet és a jó színészek által, de valahogy nem volt meg a katarzis a film végén. Nem mutatták az egyes lányok elrablása utáni történteket részletesen, vagy, hogy miket tett velük a gyilkos. Ide-oda ugrált a film, ebből is egy kicsi, abból is egy kicsi, de végül nem vált teljes egésszé. Sok szál csak elindult, de nem lett kibontva, lezárva. Kár, mert akár jó is lehetett volna a film. SPOILER! Kendrick szereplése a filmben így, hogy nem is történt vele tulajdonképpen semmi sem, teljesen felesleges volt. Bárki mást betehettek volna. Én miatta választottam a filmet, de így teljesen átverve éreztem magam.

kozmalev 2024.11.07 11:31
1

Szia! Azt gondolom, hogy a tv-show, a kendrick-es rész, azon kívül, hogy véleményem szerint jól megcsinálták, nem a krimivonal miatt volt fontos, hanem a film társadalomkritika felőli oldala miatt. Gondolj bele, hogy egy olyan ember, akit már többször feljelentettek a rendőrségen, szerepelhet, sőt, udvarolhat egy ilyen népszerű tévés műsorban. Azért érezted magad átverve, mert nem rezonáltál annyira a film kritikus részére, ami egy férfiuralom alatt álló iparág érzéketlenségét akarja ábrázolni. Én nem haragszom emiatt a készítőkre, jól tették, hogy felhasználták a témát, mert sorozatgyilkosról szóló filmet láttunk már eleget. Vitatkoznék azzal, hogy felesleges volt, neki szerintem szívügye kiállni a női elhanyagolással szemben, vagyis sokat elárul a színésznőről a film. És még, szerintem zseniálisan hozza le azokat a mikrogesztusokat a show-műsor alatt, amitől kellően feszültek lesznek ezek a jelenetek.