Közösség

Vélemény:

58 A szervezet

(2024)

Gyenge és unalmas

Argus   2024.08.21 23:24
2

Olyan ez a film, mint egy felvizezett üdítő, ami teljesen vízízűvé vált. Már kb. fél óra után teljesen unalmassá válik az egész. Nincsenek igazi karakterek, nincs sztori, nincs tétje az egyes jeleneteknek, és nincs miért nézni sem 30 perc után. Julian Farino másodvonalbeli rendező, és ebből a dologból ki is derül, hogy miért. Mert unalmas direktor. Leszerződtették az 53 éves Mark Wahlberget és az 58 éves Halle Berryt, de a két sztár kevésnek bizonyult a film színvonalassá tételéhez. Egyébként is túl vannak karrierjük csúcspontján. A történet szerint egy különleges ügynökség felvesz soraiba egy hétköznapi pasast, aki egykoron sikeres sportoló volt ugyan, jó a kondija, és nem fél a magasban sem (lévén hogy építőmunkás), de legfőbb erénye mégiscsak az, hogy egykoron együtt járt az azóta ügynökké vált Roxanne-val (Halle Berry). Aztán csetlik-botlik, de lassan belejön a kém és ügynök szerepkörbe. Uncsi az egész, én már 40 perc után mással kezdtem foglalkozni, és csak a háttérben ment a film. Az utolsó 10 perce elzártam. Ennyi.