Közösség

Vélemény:

73 A méhész

(2024)

Brutál akció

Yosihiro   2025.03.05 08:22
1

Hát több oldalról kell ezt a filmet most néznem. Az akció és történet része nekem tetszett, szerintem a csúnya beszéd nem kicsit irritálóvá is tette. A film lényege – talán fogalmazhatnám úgy – egy mindenek felett. Igen, sajnos néha túlzásokba is esik a megjelenítés, ami szerintem természetes mai számítógépes világunkban. Ezektől eltekintenék. Az érzelmek terén hiányérzetem volt. A főhős egysíkúsága és az öngyilkos anya-lánya viselkedése szerintem nem életszerű. Igen, azért ez egy film, ahol megkapjuk azt az akciót és "igazságot", amit talán az élet is tud produkálni. Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés jó. A szereplők nem tudnak annyit adni ehhez a filmhez, hogy egy klasszikusról beszéljünk. A hangi, képi effektek rendben voltak. Így megadható a négy csillag erre az akcióra. Felpumpált jelenetek, akciók, amivel nálam nincs is gond, és néztem a harcművészi technika egyes részeit, az viszont briliáns. Látványos a film , de mégis legbelül nem tudja megfogni az embert. Lát jó jeleneteket, és szinte tudja, mi fog következni, ebből a szempontból viszont gyenge lett. Túl kiszámítható. Az érzelmek kapcsán némi humor mellett mást nem kapunk. Túlzás a szupertitkos katonai alakulat, és a végén a bohócok, sajnos az nagyon nem illett bele. Még így azt mondom, aki szereti az akciót, az nem fog csalódni, és igen, többször nézhetős, pörgős film. Csak ajánlani tudom. Üdv, Yosi