Tehát mint minden rajondó nagyon vártam ezt a részt, biztató trailerek fokozták az izgalmat, de csak addig, amíg bele nem kezdtem a moziba...
Nos, a történet, az szerintem teljesen szuper, de sajnos a szereplők alakítása a sárba taposta az egészet.
Még ha eltekintek attól, hogy számomra nagyon ellenszenves volt majd minden szereplő, akkor sem tudok jót mondani róluk.
Idióta viselkedés, logikátlan, hülye cselekmények özöne zúdul az emberre.
Az tény, hogy a látvány meg a sztoriötlet nagyon jó, de valahogy lesüllyed az egész a gagyi tinifilmek világába.
Elindul a film, körülbelül tudjuk, miről van szó, a szereplőkről alig-alig cseppen információ. A szokásos csapatösszetétel: kemény, kopasz csaj, nyafogó, hosszú hajú csajszi, aki tényleg lánynak néz ki, szerelmes bátyuska, aki természetesen főhősünk szívére pályázott, a hisztis nagyszájú menő srác no és természetesen egy feka droid.
Természetesen a végére bevillan a Prometheus film egyik fő arca is... már aki emlékszik...
Összességében nézhető, de abszolút felejthető mozi lett sajnos.
Tehát mint minden rajondó nagyon vártam ezt a részt, biztató trailerek fokozták az izgalmat, de csak addig, amíg bele nem kezdtem a moziba... Nos, a történet, az szerintem teljesen szuper, de sajnos a szereplők alakítása a sárba taposta az egészet. Még ha eltekintek attól, hogy számomra nagyon ellenszenves volt majd minden szereplő, akkor sem tudok jót mondani róluk. Idióta viselkedés, logikátlan, hülye cselekmények özöne zúdul az emberre. Az tény, hogy a látvány meg a sztoriötlet nagyon jó, de valahogy lesüllyed az egész a gagyi tinifilmek világába. Elindul a film, körülbelül tudjuk, miről van szó, a szereplőkről alig-alig cseppen információ. A szokásos csapatösszetétel: kemény, kopasz csaj, nyafogó, hosszú hajú csajszi, aki tényleg lánynak néz ki, szerelmes bátyuska, aki természetesen főhősünk szívére pályázott, a hisztis nagyszájú menő srác no és természetesen egy feka droid. Természetesen a végére bevillan a Prometheus film egyik fő arca is... már aki emlékszik... Összességében nézhető, de abszolút felejthető mozi lett sajnos.