Nem is tudom... én szkeptikus vagyok.
Igazából, nagyjából mindenféle Elvissel kapcsolatos híresztelést, cikkeket, állításokat, könyveket, dokufilmeket, mozifilmeket elhiszem, ha akarom, vagy nem.
Mindenki mondja a magáét, pénzt csinál 1 nagy névből, kiszipolyozás, visszaélések a lenyúzott bőrrel, aki már nem tud védekezni, vagy rábólintani a róla szólottakról ugyebár...
Szóval... ezt is megnéztem, és elraktároztam magamban, hogy ez is, és így megtörtén(hetett)t, avagy sem.
Számomra ez 1 amolyan hallmarkos tv-vetítés volt, a maga folytonosan komor, szürke, unalmas gagyiságával.
Coppola kisasszony... ez nagyot tré lett!
Nem is tudom... én szkeptikus vagyok. Igazából, nagyjából mindenféle Elvissel kapcsolatos híresztelést, cikkeket, állításokat, könyveket, dokufilmeket, mozifilmeket elhiszem, ha akarom, vagy nem. Mindenki mondja a magáét, pénzt csinál 1 nagy névből, kiszipolyozás, visszaélések a lenyúzott bőrrel, aki már nem tud védekezni, vagy rábólintani a róla szólottakról ugyebár... Szóval... ezt is megnéztem, és elraktároztam magamban, hogy ez is, és így megtörtén(hetett)t, avagy sem. Számomra ez 1 amolyan hallmarkos tv-vetítés volt, a maga folytonosan komor, szürke, unalmas gagyiságával. Coppola kisasszony... ez nagyot tré lett!