Közösség

Vélemény:

76 Az Amatőr

(2025)

El kell engedni.....

SaSa   2025.06.12 23:55
2

Szeretnék olyan filmeket látni, ahol mondjuk Scott Adkins felépítésű, színészi tehetséggel is megáldott emberek veszik a vállukra a terhet, és legyőzik a gonoszt. De manapság inkább kisebb termetű emberek küzdenek, sőt már legtöbbször inkább 40 kilós nők aprítják a tagbaszakadt kommandósokat. No, de ha ettől el tud tekinteni az ember, és elfogadja, hogy egy gyorstalpalón végzett ember a bombák, a rejtőzködés, a megtévesztés mesterévé vált, akkor élvezhető. Laurence Fishburne öregszik, de még mindig jó látni, Rami Malek nekem nem kifejezetten illett ebbe a szerepbe, de rossznak nem mondanám. Jon Bernthal volt csalódás. Őt nagyon kedvelem. Többnyire negatív szerepeket kap, de például A könyvelőben nagyon szerethető figura. Ebben a filmben meg csak említésnyi szerepe volt. Pedig lehetett volna ő a kiképző, vagy valami hosszabb ideig üldöző kopó... Nekem a befejezés egyáltalán nem jött be. De ettől nem mondanám, hogy rossz. Én nem tudtam beleélni magam. Mindegy. Amúgy látványos, akciódús film. Érdemes megnézni.