Az első hírek és teaserek után Fallout fanok ezrei kiáltották: „Please don't screw up!” Bizony, a The Last of Us botrányos jelenetei után ez a félelem valós volt. Szerencsére ez az adaptáció jól sikerült. Fanyalgók persze mindig lesznek.
Abban azonban biztos vagyok, hogy sokaknak csalt könnyet a szemébe, vagy az a bizonyos libabőr is előjött egyik-másik jelenetnél. Az atombombák becsapódását még egyik Fallout játék sem tudta így visszaadni például. A híres idézetet talán százezrek mondták egyszerre. Nekem ez új élmény volt, amikor gyakran mosolyogva bólogatva nyugtáztam, hogy mik és kik azok, amiket látunk.
És még mindig nem lőtték el az összes lehetőséget. Bőven van mit megmutatni ebből a világból. Csak azt remélem, hogy a második évad is legalább ennyire jó lesz. „Please don't screw up!”
Az első hírek és teaserek után Fallout fanok ezrei kiáltották: „Please don't screw up!” Bizony, a The Last of Us botrányos jelenetei után ez a félelem valós volt. Szerencsére ez az adaptáció jól sikerült. Fanyalgók persze mindig lesznek. Abban azonban biztos vagyok, hogy sokaknak csalt könnyet a szemébe, vagy az a bizonyos libabőr is előjött egyik-másik jelenetnél. Az atombombák becsapódását még egyik Fallout játék sem tudta így visszaadni például. A híres idézetet talán százezrek mondták egyszerre. Nekem ez új élmény volt, amikor gyakran mosolyogva bólogatva nyugtáztam, hogy mik és kik azok, amiket látunk. És még mindig nem lőtték el az összes lehetőséget. Bőven van mit megmutatni ebből a világból. Csak azt remélem, hogy a második évad is legalább ennyire jó lesz. „Please don't screw up!”