Közösség

Vélemény:

43 Majdnem terhes

(2025)

Nekem tetszett :)

Vivi   2025.02.07 00:24
1

Fúha, sok negatívat írtak eddig a filmről, viszont nekem tetszett. Persze pár barátnő már lehurrogta előre, így kicsit pesszimistán kezdtem neki a film megnézéséhez, de elég hamar kiderült szerencsére, hogy azért nekem ez tetszik. :) Alapvetően nekem a színésznő munkássága olyan egyszerű, nem kiemelkedő, de aranyos, vicces karaktert alakít nagy átlagban, ez most sem maradt el. A vicces részek mellett szerintem a film fel akarta hívni a figyelmet arra a jelenlegi társadalmi problémára, hogy a mai nők szülési ideje nagyon eltolódik a 40+ évekre, és nem elég, hogy baba sincs még ennyi idősen, de a párod hosszú évek után nem eljegyezni akar, hanem édeshármasozni. Míg a barátnődnek összejön a baba, és „féltékenyen” kezdesz mellette támogató barátnőként feltűnni, de besokallsz, és terhes akarsz te is lenni, majd jön a műpocak, és hipp-hopp mindenki kedvesebb lesz veled, előzékenyebb, megértőbb. Nekem azért is tetszett a film, mert sokszor elképzeltem hasonló szituációt, hogy milyen lenne eljátszani egy terhességet, és vajon, ha egyedülálló lennék, belém is bele tudna szeretni egy férfi!? Elgondolkodtató, vicces film lett.