Közösség

Vélemény:

69 A manőver

(2024)

Furcsa manőver

Yosihiro   2025.06.14 20:17
1

Most volt alkalmam megnézni ezt a filmet. Nekem a közepes és a jó között helyezkedik el, de a látvány és a fordulatok miatt a mérleg nyelve a jó felé hajlik. Nem egy kiemelkedő film, de azért tartogat meglepetéseket. A thriller része inkább mérvadó, mint a sci-fi, szerintem. Nekem nem tetszett, hogy visszaugranak a "felszállás" előtti időkre. Sokkal élvezetesebb lett volna, ha mindezt az elejére teszik, és újra felvillantják, mint emléket. Az igazi csavar a végére marad, de ezzel semmi gond, igen élvezhető a vége, már-már izgalmas. Összességében a forgatókönyv nálam közepes a leírtak miatt. A szereplők ugyan tudnak hozzátenni, de nem mindenki, és egy-két szereplővel nem érhető el a jó kategória, így itt az összesített osztályzatom a közepes. A látványra és hangra nem lehet panaszunk. Így mindent összegyúrva mégis egy nagyon gyenge négy csillagot adok, és csak azért, mert a vége kimondottan jóra sikerült. Amúgy maga a történet más vonalvezetéssel szerintem sokkal jobb lenne. A szereplők közül nem emelnék ki senkit, hiszen a történet az, ami adja az ő karaktereiket, és hol jó, hol közepes szint még a filmen belül is az egyes színészeknél. Kikapcsolódásnak remek volt. Nekem az eleje kicsit száraz lett, és hiányzott az az érdekesség, amit a végénél kapunk meg. Csak ajánlani tudom, szerintem jó szórakozás. Üdv, Yosi