Az első évadot imádtam. A humora miatt, amivel felül lehetett emelkedni a k*rva politika sz*rságain és Kate Wyler karaktere miatt, aki nem fél határozott lenni.
A második évadból ez a vonal szinte teljesen kimaradt, csak villanásnyi apróságokat kaptunk belőle. A politikai intrikáció viszont szinte követhetetlenül kusza lett, ami cseppet sem vált javára az új évadnak. Korrekt lett, de így már nem kiemelkedő számomra más politikai filmekhez képest. Persze biztosan lesz, akinek így tisztább a kép, és nem kell figyelnie a házaspár csavaros történetére, de én éppen ezt hiányoltam belőle.
Az első évadot imádtam. A humora miatt, amivel felül lehetett emelkedni a k*rva politika sz*rságain és Kate Wyler karaktere miatt, aki nem fél határozott lenni. A második évadból ez a vonal szinte teljesen kimaradt, csak villanásnyi apróságokat kaptunk belőle. A politikai intrikáció viszont szinte követhetetlenül kusza lett, ami cseppet sem vált javára az új évadnak. Korrekt lett, de így már nem kiemelkedő számomra más politikai filmekhez képest. Persze biztosan lesz, akinek így tisztább a kép, és nem kell figyelnie a házaspár csavaros történetére, de én éppen ezt hiányoltam belőle.