Közösség

Vélemény:

73 Predator: Halálbolygó

(2025)

Amikor a ragadozó is érez

Andika   2025.11.11 08:52
0

Nekem vegyes élmény volt. Tetszett, hogy próbáltak új irányt adni a sorozatnak, és nem csak az állandó vérengzésről szólt, hanem volt benne érzelem is. A fiatal predátor és az android lány kapcsolata érdekes ötlet, de néha kicsit mesterkéltnek éreztem. Elle Fanning jó volt, viszont a történet néhol túl lassú, és nem mindig tudott lekötni. A látvány és a hangulat viszont elképesztően jól sikerült, a bolygó ridegsége és a harcok feszültsége igazi mozis élményt ad. A film szerintem azoknak fog igazán tetszeni, akik szeretik, ha egy akciófilmnek van lelke is, de akik inkább a régi, vad Predátor-hangulatot várják, lehet, hogy hiányolni fogják a brutalitást. Összességében egy szép próbálkozás a megújulásra , nem hibátlan, de érezni rajta az igyekezetet és a szívét. Én örülök, hogy láttam, de nem ez lett a kedvencem a sorozatból. Mégis, jó érzés volt látni, hogy a franchise képes új történeteket mesélni és érzelmeket is kiváltani. Ha a következő rész ebből az irányból indul tovább, annak már igazán nagy ereje lehet.