Sajnos, nem ez lesz a vasárnap estém fénypontja.
A címe olyan figyelemfelkeltő volt, hogy már régóta meg akartam nézni. Akár jó is lehetett volna, de ez csak klisék egymásra dobált halmaza lett. Annyi mindent bele akartak sűríteni a történetbe, hogy kifejteni semmire se jutott igazán elég idő (gázolásos baleset, árvaházi szenvedések, örökbefogadás, leszbi lány, „testvérszerelem”, agyi neuróma és a többi.)
A legnagyobb problémám pedig a szerelmes pillanatok időzítésével volt, a rendező sokszor elsiette a dolgokat, és így nézőként nem kaptam meg a várt hatást.
A csúcs az volt, amikor szegény lányt meg akarják erőszakolni, aztán hopp, két perc múlva boldogan átadja magát az első szex gyönyörének. Egy kis idő kellett volna, uraim, idő.
Esküszöm, a film alatt többször is úgy éreztem, hogy a rendező alig várja, hogy eljöjjön az a titkos pillanat, legyenek már egymáséi. Na, de könyörgöm, ezt nekünk kell éreznünk, nem neki.
A szereplők se tudtak igazán közel kerülni a szívemhez, nem volt életerős karakter senki, még a gonosz Margaret sem.
Mindenesetre egyszer megnéztem, ennyi.
Sajnos, nem ez lesz a vasárnap estém fénypontja. A címe olyan figyelemfelkeltő volt, hogy már régóta meg akartam nézni. Akár jó is lehetett volna, de ez csak klisék egymásra dobált halmaza lett. Annyi mindent bele akartak sűríteni a történetbe, hogy kifejteni semmire se jutott igazán elég idő (gázolásos baleset, árvaházi szenvedések, örökbefogadás, leszbi lány, „testvérszerelem”, agyi neuróma és a többi.) A legnagyobb problémám pedig a szerelmes pillanatok időzítésével volt, a rendező sokszor elsiette a dolgokat, és így nézőként nem kaptam meg a várt hatást. A csúcs az volt, amikor szegény lányt meg akarják erőszakolni, aztán hopp, két perc múlva boldogan átadja magát az első szex gyönyörének. Egy kis idő kellett volna, uraim, idő. Esküszöm, a film alatt többször is úgy éreztem, hogy a rendező alig várja, hogy eljöjjön az a titkos pillanat, legyenek már egymáséi. Na, de könyörgöm, ezt nekünk kell éreznünk, nem neki. A szereplők se tudtak igazán közel kerülni a szívemhez, nem volt életerős karakter senki, még a gonosz Margaret sem. Mindenesetre egyszer megnéztem, ennyi.