Közösség

Vélemény:

53 A platform 2

(2024)

Már megint egy előzmény ami semmi újat nem mutat.

Krisz361   2024.10.06 20:54
1

Hát ez elég zavaros katyvasz lett. Pedig odafigyeltem. Akkor ez elvileg egy előzmény. (Ott a késes bácsi, a köteles feka csávó, a rákos csaj, aki felveszi az alanyokat, és az ázsiai kannibál csaj.) Egy nőt követhetünk nyomon, aki pont ugyanazt végigjárja, mint az első rész főhőse. Akkor mégiscsak volt törvény a veremben :). Igaz, nem nagyon működött... (Azt eheted meg, amit kértél a jelentkezéskor.) Van egy vak fószer, aki a "messiás" inkvizítora, és betartatja a szabályokat, a szintek közt ugrál, kezet vág, lefejez, ha kell. (A film elején azt hittem, az a "messiás", amit emlegetnek, az első rész főhőse, amíg fel nem tűntek a cameok.) A takarítós jelenet arra következtet, hogy az űrben lehet a börtön. Súlytalanság, meg a hullákat csak úgy kidobták. :) Na de itt a vége, ami az első rész koppincsa akar lenni. Viszont abszolút katyvasz, ha eddig nem veszted el a fonalat, akkor itt igen. :) Kiválasztanak valami random gyereket, 333 szobába rakják, akit aztán felküld maga helyett a hölgy a helyi redneck banda biztatására. Hát nem tudom, megérné-e ezt bárkinek is megnézni. Elég időpocsékolásnak tűnt nekem is a végére.