A filmet megnéztem.
Nem igazán értem az előttem lévő véleményeket, amik kissé lehúzzák a filmet. Ez egy jó kis krimi lett. Sokszor ugrálunk az időben (ami sokak számára zavaró lehet), ezért nagyszerűen fel tudjuk építeni a történetet. Szimpatikus volt a fiatal ügyész, olyan kis ügyetlenül aranyos... A „megpecsételt” sorsú rendőr elnyerte jutalmát.
Az, hogy ki kivel van, vagy a nevek miatti kritika... Számomra teljesen világos volt minden. Javaslom, hogy legközelebb figyeljék is a filmet, ne csak nézzék. Szeretem a krimiket, ez benne van a TOP-ban.
Nagyon ajánlott kategória!!!
A filmet megnéztem. Nem igazán értem az előttem lévő véleményeket, amik kissé lehúzzák a filmet. Ez egy jó kis krimi lett. Sokszor ugrálunk az időben (ami sokak számára zavaró lehet), ezért nagyszerűen fel tudjuk építeni a történetet. Szimpatikus volt a fiatal ügyész, olyan kis ügyetlenül aranyos... A „megpecsételt” sorsú rendőr elnyerte jutalmát. Az, hogy ki kivel van, vagy a nevek miatti kritika... Számomra teljesen világos volt minden. Javaslom, hogy legközelebb figyeljék is a filmet, ne csak nézzék. Szeretem a krimiket, ez benne van a TOP-ban. Nagyon ajánlott kategória!!!