Elég nagy hatással volt rám ez a film. Igazság szerint nem is tudom, hogy miért... Valamitől ez a film más volt, sokkal nyomasztóbb, mint korábbi társai. Nagyon jól áll neki, hogy nem rágja a szánkba, hogy mikor/miért/honnan indul a cselekmény, csak belecsöppenünk a közepébe. Itt van, tessék, már elindult a gépezet, és senki nem tudja megállítani. Egy-egy jelenet komolyan kibillentett a komfortzónámból, felkavaró és nyomasztó légkör lappang folyamatosan, néha pedig beránt egy-egy igen feszült pillanatba. A végét máshogy alakítottam volna, szerintem megkívánta volna a film a "teljes veszteséget", nem toltam volna el ennyire sem happy endbe.
Összességében szerintem egy remek alkotás, kiemelkedő a téma filmjei között. A kevesebb több, és működik!
Elég nagy hatással volt rám ez a film. Igazság szerint nem is tudom, hogy miért... Valamitől ez a film más volt, sokkal nyomasztóbb, mint korábbi társai. Nagyon jól áll neki, hogy nem rágja a szánkba, hogy mikor/miért/honnan indul a cselekmény, csak belecsöppenünk a közepébe. Itt van, tessék, már elindult a gépezet, és senki nem tudja megállítani. Egy-egy jelenet komolyan kibillentett a komfortzónámból, felkavaró és nyomasztó légkör lappang folyamatosan, néha pedig beránt egy-egy igen feszült pillanatba. A végét máshogy alakítottam volna, szerintem megkívánta volna a film a "teljes veszteséget", nem toltam volna el ennyire sem happy endbe. Összességében szerintem egy remek alkotás, kiemelkedő a téma filmjei között. A kevesebb több, és működik!