Közösség

Vélemény:

71 Átkozott boszorkák 2.

(2026)

Egy kis varázslat, nevetés, csajos kikapcsolódás

Kata   2026.10.04 11:04
0

Az Átkozott boszorkák 2 nekem nagyon kellemes meglepetés volt. Már az elején megfogott a hangulata, és jó volt újra belecsöppenni ebbe a boszorkányos, kicsit varázslatos világba. Könnyed film, amit egyszerűen jó nézni. Nagyon tetszett benne a humor, több jeleneten is jókat nevettem, de közben az érzelmesebb pillanatok is szépen működtek. A karaktereket is könnyű megszeretni, és jó volt látni, ahogy a történet alakul közöttük. Csajos szemmel nálam abszolút betalált. Van benne egy kis romantika, varázslat, humor és persze boszorkányos kalamajka, szóval minden adott egy kellemes mozizáshoz. Nem akarja túlbonyolítani a dolgokat, és talán pont ettől működik olyan jól. Nekem végig jó hangulatot adott, és a moziból is úgy jöttem ki, hogy egyszerűen jól éreztem magam. Nem kell tőle világmegváltó történetet várni, csak leülni, kikapcsolni és élvezni. Összességében én nagyon szerettem, és simán megnézném még egyszer. Egy kedves, szórakoztató, varázslatos film, ami most pont jókor talált meg, és méltó folytatása volt az első résznek.