Közösség

Vélemény:

88 A Bridgerton család - 4. évad

(2026)

Egy Hamupipőke történet

Br623   2026.03.05 13:13
0

Sophie egy cseléd, aki egy bálba megy, éjfélig maradhat csak, megismerkedik a hercegével, aki az álarc miatt nem ismeri fel, de otthagyja a félpár kesztyűjét, ami nyomot hagy, hogy ki lehet. Van is gonosz mostohaanya és mostohatestvérek, akik rejtegetik főhősnőnket a herceg elől, nehogy az rábukkanjon. Még cipőket is kell súrolnia. Vajon honnan ismerős annyira ez a történet? Talán mindenki gyermekkorából a Hamupipőke? Azért ez komoly koppintás, de valahogy mégis megbocsátunk, mert ahogy Benedict Bridgerton beleszeret a mi Hamupipőkénkbe, attól mindenki szíve túlcsordul. Sok negatív kritikát olvastam erről az évadról, pedig szerintem az egyik legjobb lett. Még mindig imádom a hegedűvel előadott modern zenéket. Sarolta királyné a kedvencem, amióta megnéztem a saját sorozatát, azóta mindig összeszorul a torkom miatta. Bridgerton anyuka pedig úgy viselkedik, mint egy tinilány. A mellékszereplők személyes történetei is nagyon jók, érdekesek. Örülök, hogy ilyen sok gyermek van a családban, mert szívesen nézem majd meg a többi évadot is. És izgi, hogy vajon ki lehet az új Lady Whistledown?