Közösség

Vélemény:

92 Csajos hétvége

(2026)

Négy barátnő, egy kis káosz és rengeteg nevetés

Vivi   2026.10.01 23:43
0

A Csajos hétvége pontosan az a film, amit egy nehéz nap után szívesen megnéz az ember. Nem kell rajta sokat gondolkodni, nem akar komoly mondanivalót ráerőltetni a nézőre, egyszerűen csak szórakoztatni szeretne. Négy barátnő elutazik egy wellnesshétvégére, hogy végre kipihenjék magukat. Persze ebből természetesen semmi nem lesz. Nekem leginkább a négy nő közötti kapcsolat tetszett. Olyanok, mint a való életben a barátnők: néha támogatják egymást, néha idegesítik a másikat, de ha baj van, ott vannak egymásnak. Ettől az egész sokkal szerethetőbb lett. Volt néhány jelenet, ami szerintem túl lett játszva, és a történet is elég egyszerű, de egy ilyen filmtől én nem is vártam nagy drámát vagy komoly mondanivalót. Nekem ez egy könnyed, vicces kis film volt, amit jó volt nézni. Nem tökéletes, de egy csajos estéhez pont megfelelő. Ha pedig a végén azt gondolod, hogy na, ilyen hétvégét azért én is bevállalnék, akkor szerintem már elérte a célját. Könnyed, vicces csajos film, sok nevetéssel, barátnői cívódással, egy kis romantikával és persze egy igazán sármos férfi főszereplővel, aki minden megjelenésével feldobja a hangulatot.