Közösség

Vélemény:

89 Csajos hétvége

(2026)

Pimasz, szexi és féktelenül vicces

Niki   2026.10.04 09:49
0

A Csajos hétvége olyan, mint egy koktél, amibe valaki véletlenül az összes hozzávalót beleöntötte. Merész, harsány, csípős és időnként teljesen elszabadul. Ez a film egyáltalán nem szégyenlős, és pont ettől működik igazán jól. Szexi humor, pajkos beszólások, kínos helyzetek és olyan poénok sorakoznak benne, amelyeken egyszerűen lehetetlen komoly arccal végigmenni. A női karakterek között remekül működik a kémia, és külön jó, hogy egyikük sem akar tökéletesnek látszani. Bátran beszélnek vágyaikról, kapcsolatokról, szexről és minden olyan témáról, amit más filmek sokszor inkább kerülnek. Ettől az egésznek van egy felszabadult, pimasz hangulata, ami végig viszi előre a filmet. Nekem pont az tetszett benne, hogy nem akar többnek látszani annál, ami, egy merész, szemtelen és nagyon szórakoztató csajos őrület. Van benne bőven kacérság, néha már-már botrányos humor, de közben végig könnyed marad. Nem egy mélyenszántó alkotás, viszont egy jó társasággal és megfelelő hangulattal szerintem tökéletes választás. Én rengeteget nevettem rajta, és bizony volt pár jelenet, aminél csak annyit tudtam mondani, hogy atya isten. #amásikmami