Közösség

Vélemény:

65 A leleplezés napja

(2026)

Spielberg leleplezése

Szabolcs417679   2026.06.30 16:48
0

A leleplezés napja című film, hát hogy is fogalmazzak... én többet vártam a filmtől, mint amit egy Steven Spielberg-alkotástól várna az ember. Bár maga a film nem rossz, de az ötletek és a megvalósítás nem voltak olyan érdekesek, mint amire számítottam, mivel annyira tényleg érdekelt az a téma, hogy talán nem vagyunk egyedül e világon. És hát tényleg úgy ültem be rá, hogy ez jó mozi lesz, mivel Steven Spielbergben sosem csalódtam. Talán most lehetett volna azt mondani, hogy Steven, ezt nem kellett volna. Mivel a film ahelyett, hogy tényleg elmerített volna a témájában, nagyon sok akcióval teletraktált jelenetet tett bele a filmbe. Emily Blunt karaktere nem volt rossz a filmben, bár mindig is szerettem a munkásságát. A riporter, időjárás-jelentő nő, aki belekeveredik ebbe az érdekes történetbe, csak hát már láttam jobb alakítást is Blunttól. Tetszeni tetszett A leleplezés napja, csak én nem erre számítottam. A film vége felé levő akció egy kicsit fura volt. Ez a film számomra közepes volt, bár Steven Spielberg filmje, de most kicsit mellényúlt. Talán ha egy kicsit jobban foglalkozott volna a témával, és kevesebb akciót tett volna bele, talán egy látványosabb filmnek tekinthettük volna, de így marad egy 10/6-os értékelés nálam. #premiervadász