Közösség

Vélemény:

80 Mayday

(2026)

Bojler eladó

puszpang   2026.09.17 00:29
0

Volt pár hazai helyszín. Remélem, nem nyírtak ki annyi Zsigát, csak digitálisan. A kötelező érzékenyítést, ami derékba törte a lelkesedésem, végül sikerült visszanyernie a filmnek. Pazar rendezés és képi megoldások. A történetet imádom. 1987 az pont jó nekem. És benyomták az összes kedvenc zeném. Szinkront kérünk a filmhez. Vérbeli akció-vígjáték. Jól lehozták a poénokat a főszereplőink. Azok a mimikák és megnyilvánulások, megborultam. Talán annyi bibi van, hogy a Trabant 601 tuti nem volt a Szovjetunióban. Esetleg egy maroknyi. Hol lett volna már exportkapacitása az NDK-nak? Pláne az orosz télben a Trabi tényleg egy remek választás. Hogy kitaláltam filmnézés közben, hogy az SR-71 Blackbirddel fognak repülni, mikor kijelentette a manus, hogy 40 ezer láb felett kell végrehajtani a küldetést. Persze meseszerű a megoldása, mert ettől bonyolultabb volt a működtetése, de ez film. Kicsit ironikus, hogy a gép pont a SZU felett zuhant le, azaz hazament, hisz a gép burkolatához a titánumot a Szovjetuniótól szerezte be az USA. Király film.