Közösség

Vélemény:

45 Mocskos játékok

(2025)

Mocskos játékok

Br623   2025.07.19 10:00
0

Elég sok hasonlóságot véltem felfedezni az Az ablakomon át című, szintén spanyol filmből. Eleve jönnek ezekkel a nevekkel, itt is a főszereplő Eros, akinek a neve a görög mitológiában a szerelem és vágy istene. (Az ablakomon átban is mindegyik fiúnak görög isten neve van.) Ebben a történetben Eros is egy görög isten kinézetű rosszfiú (bár a színészt kissé sem mondanám ilyennek), akinek vigyáznia kell egy dúsgazdag csinibaba jókislányra. Előre tudhatjuk, hogy ők ugyan összejönnek majd. Adódik egy konfliktus, egy kis krimi szál. Sajnos a film valóban megmarad a „jó ötlet lett volna, csak rossz a kivitelezés” csapdájában. A főszereplők között nem alakul ki az igazi kémia, nem látni, hogy miután egymásba szerettek, másképp néznének a másikra. A zenék viszont tényleg jók benne. Az a jelenet tetszett, amikor Eros a barátaival elmegy a buliba, és összekajálnak mindent, mert otthon üres a hűtő. Mondanám, hogy egynek elmegy, de nem vagyok benne biztos, mindenesetre nem kapcsoltam ki, már az is jelent valamit.