Közösség

Vélemény:

48 Van, aki kopaszon szereti

(2025)

Van, aki kopaszon szereti - egyszerű történet, kisebb humorokkal

fabuandras   2025.12.13 20:21
0

Van, aki kopaszon szereti - úgy ültem be, hogy egy laza vígjátékot várok, és ezt meg is kaptam. Nem lettek túlbonyolítva a dolgok, inkább egyszerű helyzetekre és emberi kapcsolatokra épít. Sok olyan jelenet van benne, ami akár a való életben is megtörténhetne.

A szereplők jól illenek egymáshoz, természetesen szórakoznak, nem érződik erőltetettnek a humor. Többször mosolyogtam rajta, voltak kifejezetten vicces pillanatok is, de nem az a fajta film, ami végig hangosan nevetős. Inkább könnyed humor van benne. Nekem tetszett, hogy nem gúnyolódik, hanem kedvesen közelít a témához, és közben megmutatja, hogy mennyire fontos elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk.

A történet egyszerű és jól követhető, nem kell rajta sokat gondolkodni. Pont ezért működik: kikapcsol, ellazít, és nem akar többet mondani annál, mint amit kell. A film tempója is rendben van, nem unatkoztam közben, de nem is rohan végig mindenen.

Összességében számomra ez egy kellemes, szerethető film volt, amit jó érzés volt végignézni. Nem világmegváltó alkotás, de pont az a fajta mozi, ami után az ember jobb kedvvel áll fel, és ez nekem bőven elég volt.