Közösség

Vélemény:

70 The Woman Who Wasn't There

(2012)

The Woman Who Wasn't There

HercegPeter   2018.08.26 14:43
0

Kezdjük ott, hogy én eleve más irányba vittem volna el ezt az egészet. Nem azzal kezdtem volna, hogy a nő egy csaló. Tehát értelemszerűen másik címet is adtam volna neki. Én inkább egy portréfilmnek készítettem volna el, ahol a végén derül ki róla a turpisság. Így igazából úgy nézed végig, úgy hallgatod róla a dicsérő szavakat, hogy tudod, az egész egy ordas nagy kamu. Mintha egy krimiben már az elején elmondanák, hogy ki a gyilkos, sőt még a címe is ez lenne: A feleség a tettes. Én azt gondolom, hogy az olyan nézőnek, aki nem ismerte a sztorit, érdekesebb lett volna, ha a film közben derül fény a dolgokra. Persze kérdés, hogy akkor mivel veszik rá az embereket arra, hogy megnézzék, mert egy 9/11-es túlélő későbbi élete még nem biztos, hogy elég okot ad arra, hogy valaki leüljön és végignézzen róla egy riportfilmet. Tehát ez így egyfajta csapda, vagy sokan nézik végig úgy, hogy tudják mi a vége, vagy kevesebben, de akkor izgalmasabb. Természetesen a cél az, hogy minél többen nézzék meg. Ezért nem lehet hibáztatni a készítőket. Engem, aki nem ismerte a történetet, jobban érdekelt a film második fele, hiszen ott történnek az izgalmasabb események. Szerintem ezzel sokan vannak így.