Kétszer néztem meg a filmet, először és utoljára. A könyv ismerete nélkül tetszett a történet, és bár tele volt olyan dolgokkal, aminek az értelmét nem nagyon értettem, ettől csak még kíváncsibb lettem.
A könyv olvasása után, igazából már csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire átírták és mekkora káosz lett az egészből, amennyire hiányzott az elején, pont úgy vége se volt. Ezért is csodálkoztam rajta, hogy mit keresnek egy ilyen kaliberű filmben ilyen színészek, de legalább az ő játékukra nem lehetett panasz.
Kétszer néztem meg a filmet, először és utoljára. A könyv ismerete nélkül tetszett a történet, és bár tele volt olyan dolgokkal, aminek az értelmét nem nagyon értettem, ettől csak még kíváncsibb lettem. A könyv olvasása után, igazából már csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire átírták és mekkora káosz lett az egészből, amennyire hiányzott az elején, pont úgy vége se volt. Ezért is csodálkoztam rajta, hogy mit keresnek egy ilyen kaliberű filmben ilyen színészek, de legalább az ő játékukra nem lehetett panasz.