Na most hétvégén sikeresen eljutottam odáig, hogy megnézhessem ezt a filmet. Hát nem tudom mit is mondhatnék róla, nekem ez most kicsit furcsa volt.
Persze tudom, hogy idáig is csak az űrlények ellen ment a harc, de ez most valahogy nem jött át nekem. Volt benne néhány vicces jelenet, voltak komolyabbak, meg ment a sok harc mindenki harcolt mindenkivel. Bár annak örültem hogy ebben a részben feltámasztották Superman-t, én olyan szomorú voltam mikor úgy ért véget az előtte levő film, hogy meghalt. Épp ezért többet szerettem volna látni a filmben, de hát ez nem valósult meg.
Nem rossz film, de nem is hagyott olyan mély nyomot bennem. Amik előzményfilmek voltak, jobban tetszettek mint ez, ahol mindenki itt van.
Na most hétvégén sikeresen eljutottam odáig, hogy megnézhessem ezt a filmet. Hát nem tudom mit is mondhatnék róla, nekem ez most kicsit furcsa volt. Persze tudom, hogy idáig is csak az űrlények ellen ment a harc, de ez most valahogy nem jött át nekem. Volt benne néhány vicces jelenet, voltak komolyabbak, meg ment a sok harc mindenki harcolt mindenkivel. Bár annak örültem hogy ebben a részben feltámasztották Superman-t, én olyan szomorú voltam mikor úgy ért véget az előtte levő film, hogy meghalt. Épp ezért többet szerettem volna látni a filmben, de hát ez nem valósult meg. Nem rossz film, de nem is hagyott olyan mély nyomot bennem. Amik előzményfilmek voltak, jobban tetszettek mint ez, ahol mindenki itt van.