Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

52 Szupercella 2: Hades

(2018)

Szupercella 2: Hades

 
HETEDIK   2018.06.30 12:06

Nem voltak túl nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatosan, de sikerült még azokat is mélyen alulmúlni. Egyébként azt sem értem, egy ilyen Zs kategóriás film hogy juthatott el egyáltalán a mozikba. Azt meg pláne nem értem, az első remek rész után mi szükség volt erre. Ha egy filmnek se normális története, se értékelhető szereplőgárdája nincs, legalább a bunyók lennének ütősek, de itt még azok is értékelhetetlenek. Agyon vannak vágva, szinte semmi nem látszik belőlük. A kevés CGI borzalmas, ez a főszereplő ázsiai csávó pedig egy Barátok közt epizódban is kevés lenne, arcmimikája kb. Steven Seagal vagy Chuck Norris szinten. Stallone és Bautista meg beugrottak egy kis zsebpénzért, hatalmasat rontva imidzsükön. Remélem harmadik rész már nem lesz, bár az a veszély nem fenyeget hogy azt megnézem.

 
Mrsn Orsi 2019.06.23 18:06

Az a bizonyos főszereplő ázsiai csávó, aki Shu Ren-t játssza: Huang Xiao Ming. Hát ő pont nem egy barátokközt típusú színész, inkább azt gondolnám, azért vállalta el ezt a filmet, hogy egy kicsit dolgozzon az amerikai hírnevén (is). Több sorozatban és filmben is volt szerencsém megtekinteni a színészi játékát: pazar.

 
HETEDIK 2019.06.23 23:06

Hát itt viszont kritikán aluli volt színészileg.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.