Közösség

Kritika lopás

 
BaloghBogi42   2018.08.30 21:07
0

Remélem, hogy itt olvassák a szerkesztők. Az egyik ismerősöm, darkangel1231 publikált egy kritikát 2018. július hetedikén a Túl szexi lány című filmnél: Hihetetlenül motiváló egy film. Sajnos nagyon rossz társadalomban élünk, és tökéletesen bemutatja, hogy mennyire függünk egymás véleményétől. Elég rossz, hogy ha egy lány egy kicsit teltebb, csak akkor érezhetné jól magát, ha beverné a fejét. Előtte látszott, hogy mennyire kinézik mindenhonnan őt, és ennek hatására ő sem érzi magát jól sehol. De utána megérkezik a csoda, és megjön a magabiztossága is. Imádom nézni, ahogy élvezi az életet. Mindenkinek ezt kéne tennie. Nem érdemes elpazarolni azt az egy szem életet, amit kaptunk csak azért, mert nem máshogy nézünk ki, mint ahogy azt elvárják tőlünk a magazinok. Úgy kéne felébrednie az egész világnak, mint Amy-nek, miután rájött, hogy végig ugyanaz volt. Az számít, hogy mi van belül, nem az, ami kívül.

Rá nem sokra, július harmincadikán dannab24 nevű felhasználó, ezt írta: Hihetetlenül motiváló egy film. Nem érdemes elpazarolni azt az egy szem életet, amit kaptunk csak azért, mert nem máshogy nézünk ki, mint ahogy azt elvárják tőlünk a magazinok. Úgy kéne felébrednie az egész világnak, mint Amy-nek, miután rájött, hogy végig ugyanaz volt. Az számít, hogy mi van belül, nem az, ami kívül.

Ha jobban megnézitek látszik, hogy a fent említett véleményből másolták ki. Felháborítónak tartom, hogy csak úgy képes volt ellopni ezt egy másik felhasználótól, és bezsebelni a pontokat, egy olyan szöveggel, amihez még véletlenül sincsen köze. Remélem lehet tenni valamit, legalább a hozzászólását törölni.

 
csd 2018.09.04 11:47
0

Kedves zsirafcica! Észrevételed alapján megtettük a szükséges intézkedéseket a szóban forgó hozzászólással kapcsolatban. Rendkívül hálásak vagyunk, hogy megosztottad velünk, további munkádat pedig előre is nagyon köszönjük!

 
BaloghBogi42 2018.09.04 17:08
0

Köszönöm szépen!

 
Éva 2018.08.31 12:00
1

Sajnos a pontvadászat más vonatkozásban is rontja a minőséget, így felhasználói élményt. Némely filmnél érdekességeinél a régi felhasználók még kerek mondatokban fogalmaztak, amikor egy-egy érdekesség külön pontot ért, onnatntól ugynazt a mondatot-vagy újat elkezdétk szavakra szétszedni, és szerintem ezt már a szerkesztők se tudják követni, gép meg pláne nem.

 
trixxy 2018.08.31 22:28
1

Nem csak az érdekességnél van ez, hanem a véleményeknél is.. Van, hogy szóról szóra ugyanaz a véleménye valakinek?! Nem hinném:) Ha csak a kommentek száma számít az ingyen mozijegyért, akkor simán csak Ctrl+C---> Ctrl+V..

 
Éva 2018.08.31 12:00
0
A felhasználó kitörölte a hozzászólását.