Vélemény:

 

64 Fura világ

(2022)

azért ez gáz

 
Dániel396907   2022.12.30 21:37
0

Én(Mi) a feleségemmel és a 10 éves kisfiammal megnéztük ezt a filmet (is) hiszen szeretjük a Disney filmeket ezért is van előfizetésünk. Maga a történet kedves ötletes. a film cselekménye vicces, látványos, a kép és hangvilág is teljesen rendben van. De.......
Én alíg kaptam levegőt mikor a tini srác szerelme (amúgy semmi szerepe nem volt a filmben ám mégis 15 percenként fel kellett emlegetni azt a filmben) szintén egy srác.
Azt gondolom hogy ez gáz.
Ok.. persze fehér pasasnak fekete nője van. Disney barátunk húzott egyet. Ok van gyerekük is aki se nem fekete sem nem fehér
(Disney ezen is húzott egyet) de miért kell egy gyerek filmben amin6+ os belevinni ezt a mostanában olyan népszerű homoszexualitást? Beteg ez a világ és az ami pár éve még úgy hívtunk szexuális aberráció most ünnepeljük, és már a 6 éveseknek is mossák az agyát hogy ez tök rendben van!!!
A Disney-nek ehhez nincsen joga véleményem szerint.. hogy behozza az otthonomban, a családom a gyerekem elé ezt a beteg sz@r világ nézetet... de ha már teszi.. ezt valahogy tudatni kellene a szülőkkel megtekintés előtt pl. a leírásban és akkor nincsen döbbenet ( van de az más tészta) és meglepi.
Biztosan lesznek-vannak a kommentelők között akik szerint én vagyok a rossz a homofób a polgárpukkasztó. Nem is kívánom meggyőzni őket az ellenkezőjéről. Az viszont hogy a kisfiamnak mikor milyen filmet szeretnék bekapcsolni , elvitathatatlan jogom. normális homokos szereplő nélküli klasszikus mesét szerettem volna megnézni.

 
Dániel396907 2022.12.30 23:02
0
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást.