Szórakoztató életrajzi, kulturális doku, tulajdonképpen koncertfilm egy kis fikcióval, amely külön szálon fut a valós események mellett. A fiktív sztoriban Baukó Attilát (Azahriah) Raul Ionescu alakítja, aki helyett inkább a tokshopos srácot képzeltem volna el, szerencsére a valódi énekest többször látjuk a filmben.
Remek ötlet volt ezeket a pillanatokat megörökíteni és összevágni, majd vászonra vinni. Rendkívül kreatív és vicces, tetszettek a cameók, van pár, nem lövöm le, kik ők, legyen meglepetés. Meg kellett néznem ezt a filmet ahhoz, hogy azonosulni tudjak a művésszel. Eddig nem ismertem, meghallgattam néhány zenéjét, de ennyi.
9/10.
Szórakoztató életrajzi, kulturális doku, tulajdonképpen koncertfilm egy kis fikcióval, amely külön szálon fut a valós események mellett. A fiktív sztoriban Baukó Attilát (Azahriah) Raul Ionescu alakítja, aki helyett inkább a tokshopos srácot képzeltem volna el, szerencsére a valódi énekest többször látjuk a filmben. Remek ötlet volt ezeket a pillanatokat megörökíteni és összevágni, majd vászonra vinni. Rendkívül kreatív és vicces, tetszettek a cameók, van pár, nem lövöm le, kik ők, legyen meglepetés. Meg kellett néznem ezt a filmet ahhoz, hogy azonosulni tudjak a művésszel. Eddig nem ismertem, meghallgattam néhány zenéjét, de ennyi. 9/10.