Szia Gergely! A Kangerlussuaq repteréről mutatott képekre gondolsz. Ide azért nem valószínű, hogy eljutnak az emberek, mert a nemzetközi személyi forgalmat átterelték Nuuk új nemzetközi repülőterére 2024 őszétől. Az utolsók között voltunk, akik még ide repültek. A fotókon pedig, mivel általában én készítem őket, természetesen gyakran megjelennek útitársak, leggyakrabban a barátom, hiszen legtöbbször együtt utazunk. Lehet, neki még tetszene is, hogy egy férfitársának ez vele való dicsekvésként jött át. :) Azért köszi, hogy jöttél, és hogy a film szerinted jól sikerült! :)
Ha a film \'jól sikerült\', akkor az szerintem 3, de inkább 4 csillag. Itt filmeket értékelünk, a szereplő más megnyilvánulásának nem kéne befolyásolnia.
A film maga tényleg jól sikerült, viszont voltam a hölgy egyik előadásán, és minősíthetetlen, amit ott leművelt. Egy vetítést mutatott grönlandi kalandjairól, közben meg ilyeneket mondott, hogy "nem is tudom, ezt minek mutogatom nektek, úgysem fogtok ide eljutni soha". Borzasztó beképzelt és nagyképű. Ráadásul minden második dián a barátja volt, és minden alkalommal elmondta, hogy "ez itt a barátom". Szegény férfit sajnálom, ha már most így mutogatja őt, mint egy bazári majmot, hogy nézzétek, nekem magas pasim van. Szóval kicsit elszállt vele a ló.