Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
22
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
Filmelemző   2018. 05. 05.

legújabb vélemény

Amerikában a tűzoltók régóta afféle férfias, hősies, lovagias alakok, akik hihetetlenül bátrak és mindenkit megmentenek. Ennek a pályának a respectje kétségtelenül az USA -ban a legmagasabb. Az igazság nevében című filmben nem véletlen, hogy Schwarzenegger is tűzoltót alakít, aki családját indul megbosszulni egy kolumbiai terrorista szervezet ellen. Ez a film pörgős, látványos, izgalmas és még egy óriási csattanót is tartogat számunkra a legvégén. Nekem nagyon bejött, többször is megnéztem. Értékelésem: 8/10 pont.

 
Terminátor6   2018. 02. 26.

Nem tudom érteni, hogy az emberek mért köpködik ezt a filmet. Nyilván nem egy olyan film, amit összelehetne hasonlítani a Terminátorral vagy akár a Predátorral, viszont egyáltalán nem egy rossz darab. Van benne kellő mennyiségű érzelem, Schwarzenegger is szépen alakít, jók a színészek, korrekt a rendezés és erőteljes pillanatok is vannak benne. Számomra egy negatívuma van a filmnek, hogy sok műfajban kipróbálja magát, viszont egyikben sem tud kiemelkedőt alkotni. Ezt leszámítva viszont egy egészen jó alkotás. Jár neki 60%.

John Leguizamo
Arnold Schwarzenegger

A film összbevétele 78 382 433 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Bros stúdió 180. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.