Egy bevásárlókörút során Grump megérzi Saimi illatát, egy nőét, aki pontosan a megfelelő illatot árasztja, és ettől teljesen összezavarodik. Grump nem hitte volna, hogy a szíve még mindig úgy doboghat, mint fiatal korában. Be kell vallania, hogy élvezi Saimi társaságát. Egy másik ember… Több

A kép forrása: Solar Films
Meglepően aranyos film volt. A sztori alapból elég random (egy zsémbes öreg és egy új szerelem), de pont ez ad neki bájt. Néha kicsit lassú, viszont a hangulata meg a karakterek miatt végig nézhető. Nem egy pörgős romkom, inkább ilyen csendes, fura humorú történet.
Az első rész is egy átlagos film volt. Voltak jobb pillanatai. A fényképezés szerintem nagyszerű volt. Viszont ennél a filmnél kiveszett ez is. Még lassabb és bugyutább lett a cselekmény és a történetvezetés. Picit hasonló, mint a Szomszéd nője mindig zöldebb-filmek. Lehet, ha kapna egy társat, kapna egy kis életet a film.
A film 946 362 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 430 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.