Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2018. 10. 04.

Az biztos hogy maradandó nyomot hagy a film maga után, de az első egy óra túl tömény volt mint csata előtti előzmény, majdnem kikcsapoltam, kevés az érzelmi szállal, nyersek a szövegelések, fapofék a hadvezérek. A film második fele már jobban lekötötte a figyelmemet, ez már a csatáról szól végig, vannak benne igazán jó jelenetek, taktikai malőrök. Nehéz lehetett kivitelezni ezt a hajócsatát. Angol szinkronnal elég vicces a film, ha teheted eredeti nyelven nézd meg, felirattal. Egyszer mindenképp kötelező megnézni ha már láttad a Íjak Háborúja c. filmet.

 
Hakker   2019. 02. 23.

Jó film, remek képvilággal. Szerintem nagyon jó arányban volt a bevezetés éa a csata kimenetel. Az különösen tetszett, hogy történelmi, háborús dráma volt, ezeknél leginkább a tényekre támaszkodnak. Igaz, hogy egy kicsit hosszú film, de érdemes megnézni.

 
Minden idők legsikeresebb dél-koreai filmje, Az admirális remekül reprezentálja az ország filmiparában meglévő dualitást: könnyen fogyasztható, Hollywooddal vetekedő látványdemonstráció, miközben a távol-keleti filmekre jellemző érzékenység és egyedi hangnem sem hiányzik belőle. 8/10 több»

A film összbevétele 112 156 811 dollár volt (imdb.com).

 

Megjelenése óta ez a legnagyobb bevételt hozott dél-koreai film.

(Lamboh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.