A Walt Disney után a DreamWorks is úgy döntött, megpróbálkozik az animációs filmjeiből élőszereplős változatot készíteni. Első próbálkozásuk a 2010-ben megjelent, majd trilógiává bővült, és 2019-ben véget ért Így neveld a sárkányodat első részével ke... Több
Nagyon tetszett a karakterfejlődés: Hiccup önbizalomhiányából igazi sárkánylovaggá válik. A mellékszereplők is hozták a poént, szóval nem lett túl nyomasztó. Csak ajánlani tudom!
Tök jó volt, de néha túl kiszámítható. A látványvilág viszont durván ott van, és a zene is emelt rajta. Nem lett kedvencem, de simán megérte a mozijegyet.
Teljesen magával ragadott ez a világ: a viking hangulat, a sárkányok repülése, és Hiccup karaktere. Kicsit indie-szerű, mégis nagyszabású. Szörnyen kíváncsi lettem, hogy mi lesz a folytatásban!
Először vicces mesének tűnt, de végül egy komolyabb, remekül felépített drámát kaptam. Emlékszem, megszorítottam a nyakam, amikor Hiccup bajban volt. A csúcspont nagyon üt – igazán profi.
Az egész film egy nagy, puha ölelés. Toothless konkrétan a világ legaranyosabb lénye, és simán elhiszem, hogy ilyen kapocs lehet ember és sárkány között. Kicsit gyerekmese, de közben mégis nagyon felnőtt.
Ez a film egyszerűen csodás: a barátság, a zene, a látvány összhangja tökéletes. A sárkánykovács haveri köteléke meg annyira őszinte, hogy még a szíved is megmelengeti. Plusz a humor sem erőszakolt, tényleg jó érzés végignézni
Két szó: lelki mélyrepülés. Iszonyat érzelmes, meg mindenki meg fogja találni benne a saját sárkányát – legyen az félelem vagy álom. Azt a pillanatot, amikor Hiccup és Toothless összekulcsolják a szárnyukat, SOHA nem felejtem.
A lányom megnézte a barátnőjével, nagyon tetszett nekik, élethű és követhető a története, nagyon aranyos kis film. :)
Egy nappal azelőtt néztük, mielőtt elmentem Erasmusra – és valahogy ez a film adott nekem némi bátorságot az új kalandhoz. Peldaert már csak ezért is hálás vagyok neki. Egy fürdő hideg zuhany után evidens ‘feltöltő film’ volt.
Egyszer végignéztem, és azóta bennem van egyfajta nosztalgia: olyan, mint ha még gyereknek éreznéd magad. A zenék fantasztikusak, a film könnyed, de ugyanakkor mély is. Az egyetlen baj, hogy aztán az embernek hiányzik a sárkányos világ…
Nagyon vicces és szuper jól animált kisfilm. Ajánlom minden családnak, kicsiknek és nagyoknak. Nagy rajongó vagyok, és nem csalódtam. Jó a sztori, és kedvesek a karakterek. Egyszóval jó film.