Jókislány

Babygirl

2025.07.28 Strausz Odett

Nem tudom, mi volt ebben a thrillerben, az erotikus vagy a misztikus. Egyiknek sem láttam a nyomát. A főszereplő egy hatalmon lévő (értsd: magas beosztású) üzletasszony, akinek az jön be, ha kutyába veszik.

2025.04.09 meva

Vágyaink

Súlyos és nehéz témaválasztás. Vágyainkat el lehet fojtani? Amúgy jó ízlésű a film, a feszültséget egész jól fenntartják az alkotók. Nicole Kidman és Antonio Banderas csodálatosak. A gyermekek személyisége is nagyon érdekes. Sajnálom, de nekem a főszereplő fiatal férfi színész kissé taszító; én el tudtam volna képzelni kicsit vonzóbb, de mindenképpen átlagos karakterű szereplőt. Egyszer elég megnézni.

2025.02.10 padar8821

Elég gyenge film lett. Szerintem se nem krimi, se nem thriller. Nagyon erőltetett film. 114 perc helyett lehetett volna 80 perc is...

2025.03.14 Lali a lila ló

Érettebb korosztálynak szóló film közepes eredménnyel

Nagyon vegyes érzésekkel távoztam a moziból. A sztori elgondolkodtató, több kérdést is felvet, amin lehet gondolkodni. Szól az öregedésről, a szabadságról, a lehetőségek beszűküléséről, őszinteségről, értékrendről és ösztönökről... Nicole Kidman jól alakít, a "szerető" kevésbé, illetve több mellékszereplő kb. a biodíszlet kategóriát képviseli. A lezárás kissé összecsapott, sok minden a levegőben marad, erőtlen. Nem ajánlanám bakancslistára, de ha van ideje az embernek, nem időpocsékolás megnézni és elgondolkodni rajta.

2025.07.26 Vikci

Ennél jobb is lehetett volna

Nem sikerült kijavítani semmit, szerintem. Bár azt a másik elmebajt nem láttam. BD íze gyenge, erotikus thrillernek borzalom. Látom, mit akar megmutatni, de a tálalás nem tetszik, és nem jön át az a szenvedély és függőség, amire ez a viszony ad lehetőséget. Legszívesebben felképeltem volna mindkettőt. A házasságon belüli rossz szex és kommunikációs problémák jó irány, de az sincs kiaknázva. Inkább mindkét témát csak súrolja ez az elrontott film. Rossz rendezés.

2025.02.01 OrSi

Én személy szerint nagyon élveztem, bár néhány kérdést még mindig nyitva hagyott a történet.

2025.02.02 robcsi005

Kidman alakítása szerintem fenomenális, bár szerintem a történet maga nem annyira izgalmas, mint amennyire igyekszik mutatni magát.