Hogyan tudnék élni nélküled?

Hogyan tudnék élni nélküled?

2025.02.20 1Zsuzska

Remek zene, jó történet, szerelem

Számomra nagyon élvezetes kikapcsolódást nyújtott, talán, mert rosszabbra készültem. Hála a kitűnő színészi munkának és a kiváló megzenésítésnek is. Igencsak volt min mosolyogni vagy nosztalgiázni az andalító számok közben, és a történet sem volt "eg... Több

2025.12.14 latla

Demjén "Rózsit" egy kóklernek tartottam, de most elkezdtem szeretni a dalait.

2024.12.15 Toldi

Imádtam ezeket a dalokat mindig is, és így hallani őket számomra még meindítóbb volt, mint valaha.

2025.11.03 Enikő

Nem bírtam tovább 10 percnél, nézhetetlen kategória. Ha erre halad a magyar filmgyártás, köszönöm szépen, megint 30 évig nem nézek magyar filmet.

2025.12.21 turjild

Egy könnyű esti lazulós film, nem vártam sokat tőle, de végül tetszett! A két főszereplő jól alakította a szerepeit, és így a balatoni történet kerek volt. A táncos jelenetek hozták a nagy klasszikusok élményeit: Dirty Dancing, Grease... A jelenkor, ... Több

2024.12.12 Atrexx

Én imádnám, ha még több ilyen film készülne a jövőben. Fantasztikus volt az egész.

2025.04.17 Eagles

Többet vártam, csalódtam. Egyszer meg lehet nézni, és még talán szórakoztató is.

2026.01.07 István Johnson

WOW

Voltunk a filmen a moziban. Rá egy pár nappal újra elmentünk, és nagyon jó élmény volt Demjén Ferenc megújított zenéit hallgatni. A történet izgalmas, teljesen bele lehet magunkat élni. Vannak benne vicces és szomorú részletek is. Egyszóval megéri elmenni rá.

2026.01.11 Balatonfüred2022

Nekem nagyon tetszett a film, a tánc, a zene, a színészi alakítás. Várom a folytatást.

2025.02.03 Huszár Jánosné

2x láttam a filmet, de tervezem megnézni még egy párszor, nagyon tetszett, az egyik legjobb magyar film, engem és a családomat lenyűgözött a film.