A zene, a szereposztás, a történet és a film maga... Nagyon megható és lenyűgözött engem. Az 1994-95-ös korszakban játszódik a film romantikával, nevetéssel, szerelemmel és feldolgozott Demjén-slágerekkel. Ez a legjobb magyar film a Futni mentem után. Nézhető kategória.
A színészi előadás pocsék. A playbackre is gyúrni kell, hogy az ennyire ne legyen béna. A koreográfia giccses, túltolt, értelmetlen. Nem korhű kellékek. Pár értelmes felvétel látható, de annyiszor ismétlik, hogy dögunalmas lesz.
Általában nem vagyok oda a zenés filmekért, pedig nagyon szeretem a jó zenét. Ezért egy kissé kétkedve ültem be a moziba, és be kell vallanom, nagyot tévedtem. A film sokkal jobb lett, mint ahogy vártam. Jók a színészek, a zene pedig kitűnő (Demjén Ferenc persze garancia erre), de jól is társították a dalokat a történettel. A film végén pedig a sztori is felpörög, úgyhogy mindent egybevéve kellemes meglepetés. 7 /10.
Sokat ígér, keveset ad. Mint film elég gyenge, a sztori ezerféleképpen el lett már sütve. Az alapötlet sem jó, de a megvalósítás sem erős. Végig lehet nézni, de örömöt nem okoz.
Moziban láttam két napja, megragadott, nagyon tetszett. Jól összerakott, pörgős film, romantikus és vicces, szórakoztató, kikapcsoltam. Laza, könnyed, de egyáltalán nem unalmas, a zenéje is magával ragadó. Aki szereti Demjén számait, a romantikát és humort annak ajánlom. Nagyon tetszett, hogy a retró balatoni feelingbe visz vissza.
A Hogyan tudnék élni nélküled? tipikusan az a film, aminek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Annyira nem jó, mint amennyire próbálták beállítani a jegyeladások miatt, viszont a sok lepontozást sem érdemli meg, tipikus középszerű film, amiből sokk... Teljes kritika
Nagyon jó film. Tervezem megnézni még egyszer, de lehet többször is. Rendkívül színvonalas film. Véleményem szerint a legjobb tavalyi magyar film.
2 napja néztük meg. Bevallom, hatalmas elvárásaim voltak, hiszen meglepően jó kritikákat kapott. Talán megdöbbentő lesz, de nekem nem tetszett a film. A színészek játéka valamelyik brazil szappanopera szintjén mozog, a történet jó, de a megvalósítás pocsék. Nosztalgiafaktor működik, de összességében egy gyenge közepesre sikeredett a film. És akkor még a tátikáról nem is beszéltünk. Semmit nem vesztesz, ha kihagyod. :(
Eléggé friss az élmény, mert pont ma néztem meg a moziban. Nagyon szeretem a musicaleket, így izgatott voltam, hogy milyen lesz. Azt kell mondanom, hogy tátva maradt a szám. A szereplőgárda előtt le a kalappal. A látvány, a táncjelenetek igazán jól ö... Több
Balatoni retro feeling, jó dalokkal, aranyos kis történettel. Engem egy dolog zavart: a beszédhangról egy jeleneten belül hirtelen váltás a stúdióban kikevert énekhangokra. Ezt az óriási kontrasztot összébb kellett volna húzni.