Meg fognak ölni

They Will Kill You

2026.03.30 vdfvldmflvmdf

Nagyon elborult film, de pont ezért működik. Tele van brutális, néha már rajzfilmszerűen túlzó jelenetekkel, és az egész olyan, mintha egy véres videojátékot néznél. A sztori nem túl mély, viszont pörög és szórakoztató. Ha szereted a dark humort és a káoszt, simán működik.

2026.04.09 fiesta14

beteg

Nagyon beteg egy film. 1x nézhető. Jól szórakoztam.

2026.04.27 temetetlen

Aki bújt (Ready or not) felismerhető benne

Egy agymenésnek tökéletesen elment, aki szereti a véres vagdalkozást, nem fog csalódni... Zazie Beetz-et a Deadpool óta nagyon szeretem, iszonyú jól áll neki a laza, vagány csajszerep.

2026.04.14 Letícia422680

Kiváló szektás horror vígjáték

A Meg fognak ölni egy feszült, sötét hangulatú thriller, amely végig igyekszik nyomasztó légkört teremteni, miközben megnevettet. A történet egy hétköznapi ember köré épül, aki fokozatosan rádöbben, hogy célponttá vált, és nincs hová menekülnie. A fi... Több

2026.03.29 tbelina29

Őszintén: a sztori nem nagy szám, de az akció és a hangulat elég beteg ahhoz, hogy végig lekösse a figyelmet. Sokszor totál abszurd, viszont pont ezért fun. Nem egy mestermű, inkább egy guilty pleasure horror-akció.

2026.03.26 Radó

Ez a film konkrétan olyan, mintha valaki összeöntötte volna a horrort, az akciót meg egy adag totál WTF humort. Néha kicsit túlzásba viszi a vért és az őrültséget, de pont ettől lesz szórakoztató. A történet nem mindig áll össze, viszont a látvány és az energia viszi a hátán.