Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

3 félnótás (2009)

3 Idiots
Filmadatlap
 
31
Szereplők
26
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Madhavan
Aamir Khan
Sharman Joshi
Sharman Joshi

Videók (1)

 
bob.007   2019. 08. 07.

legújabb vélemény

0

A film üde homorral, de keményen odamond az indiai társadalomnak. Merész vállalkozás volt, szerintem jól is sikerült. A film alapvetően hosszú, de végig élvezhető. A karakterek jól ki vannak találva, élethűek és természetesnek hatnak a maguk idióta m... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Ki akartam próbálni valami más nemzetiségű vígjátékot. A némettel próbálkoztam az nagyon gyenge. Itt pedig mondhatni közepes ami már inkább dicséret. Egyszer meglehet nézni.

 
e-batta   2016. 11. 11.

0

Közel 500 indiai filmet láttam már, de ez a film nálam benne van a TOP 10-ben! Nemcsak Aamir Khan elképesztő alakítása miatt, aki, dacára annak, hogy a forgatás idején már 44 éves volt, hitelesen alakítja a különc és fura egyetemistát, hanem Sharman ... több»

 
Dodi   2015. 06. 08.

0

Annak ellenére, hogy nagyon hosszú, végig lekötötte a figyelmemet.Elég jelentős mennyiségű bollywoodi filmet láttam már, de ez minden tekintetben mindent visz nálam. A története abszolút szívmelengető, gyönyörű példa az igaz barátságról.

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Tipikus indiai film: kicsit bugyuta, infantilis humora még vállalható is lenne, ám az ehhez tartozó 170 perc már kiveri a biztosítékot. Nagyon kellene ezekből a filmekből egy-egy nyugati vágás, ahol a rengeteg éneklést és tánci-táncit kivágják, plusz... több»

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

0

Aranyos film, mindenképpen egyedi az amerikai tucathoz kepest, bar klisek akadnak böven ebben is, de megiscsak egy vigjatekot latunk, ennyit el lehet nezni. Erdemes megnezni.

 
Loborg   2015. 09. 29.

0

Nagyon jó példája annak , hogy az indiaiak is képesek jó filmeket csinálni . Megvannak benne a tipikus vígjátéki elemek , mégis áthatja az indiai hangulat.

A film összbevétele 80 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A részeges jelenetnél, amikor a 3 barát beszélget, akkor tényleg berúgtak a szereplők. :)

(Gábor Rózsa)
 

Aamir Khan egy interjúban elárulta, hogy Abhijaat Joshi dolgozik a folytatáson, ami 2020 körül kerülhet bemutatásra.

(e-batta)
 

Nagyon hosszú ideig ez volt az egyetlen indiai film, amely az imdb TOP 250-es listáján folyamatosan szerepelt.

(e-batta)
 

Aamir Khan a teljes film alatt egyszer sem áll nyugodtan egy helyben, mindig mocorog, vagy imbolyog. Az új generációt akarta ezzel megjeleníteni, miután megfigyelte saját unokaöccsén, hogy soha nem állnak nyugodtan.

(e-batta)
 

Aamir Khan karaktere, Rancho mondja a filmben, hogy az emberek előbb mérnöknek tanulnak, majd menedzserek lesznek, legvégül pedig bankárok. Ez pontosan Chetan Bhagat életútja, előbb mérnöknek tanult, majd IIM menedzser, végül bankár lett.

(e-batta)