Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
1
Videók
36 China Town

 
e-batta   2016. 11. 12.

legújabb vélemény

Mindenki gyanusított

Bár a film Goa kínai negyedében játszódik (ha egyáltalán létezik olyan), tényleg csak nagyítóval találni kínait (pedig vannak egy páran a bollywoodi filmiparban, elég csak a Badmaa$h Companyban Meiyang Changra, vagy a Chandni Chowk to Chinában Roger Yuanra gondolni, most milyen nehéz lett volna párat összegyűjteni északról, hm?), de ez annyira kevéssé zavart, mint inkább az, hogy méteres lyukak voltak a sztori vonalvezetésében. Fel se vettem, hogy Sonia Chang (Isha Koppikar) egy csepp kínai vonást sem tudott felmutatni, mivel ő volt az áldozat, elhanyagolható volt a kinézete. De hogyan sikerült a Goában elrabolt kisfiút elveszíteni Mumbaiban, és a gyerekrabló erre visszatér Goára, na, ezt nem bírtam megemészteni sehogy se. Upen Patelnek ez volt a bemutatkozó filmje (gondolom szerette volna azt a sikert elérni, mint szupermodell elődei: Arjun Rampal és John Abraham, de nem jött össze neki), vele indítják a filmet, motorcsónak, lobogó ing, férfias mosoly, macsó kiállás. Sajnos mindössze ennyit tudott felmutatni, mert a többiek egyszerűen lejátszották a vászonról. Shahid Kapoor messze jobban táncol nála, Akshaye Kannának pedig rosszabb napjain is több a kisugárzása, és Paresh Rawal vagy Johnny Lever több színészi vénát hordanak az ereikben, szegény pasi egyszerűen pocsék debütáló szerepet választott, teljesen elnyomták a többiek. Nincs abszolút főszereplő, és mellékszereplő sem, v... több»

 

Shahid Kapoor és Kareena Kapoor a film forgatásának idején már együtt jártak.

(e-batta)
 

A történet Goában játszódik, de nem ott forgatták a filmet.

(e-batta)
 

9820420420 volt a mobilhívószáma Upen Patelnek a filmben, de kiderült, hogy a szám létező, és egy Mumbaiban élő orvos rengeteg olyan hívást kapott a film után, hogy Upen Patellel szeretnének beszélni.

(e-batta)
 

A film ötlete az Abbas-Mustan testvérpárosnak akkor támadt, amikor az 1974-es Kínai negyedet (Chinatown) nézték meg. Ez a film tehát részben azon alapul, részben tisztelgés előtte.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.