Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
1
Videók
36 China Town

 
e-batta   2016. 11. 12.
Mindenki gyanusított

Bár a film Goa kínai negyedében játszódik (ha egyáltalán létezik olyan), tényleg csak nagyítóval találni kínait (pedig vannak egy páran a bollywoodi filmiparban, elég csak a Badmaa$h Companyban Meiyang Changra, vagy a Chandni Chowk to Chinában Roger Yuanra gondolni, most milyen nehéz lett volna párat összegyűjteni északról, hm?), de ez annyira kevéssé zavart, mint inkább az, hogy méteres lyukak voltak a sztori vonalvezetésében. Fel se vettem, hogy Sonia Chang (Isha Koppikar) egy csepp kínai vonást sem tudott felmutatni, mivel ő volt az áldozat, elhanyagolható volt a kinézete. De hogyan sikerült a Goában elrabolt kisfiút elveszíteni Mumbaiban, és a gyerekrabló erre visszatér Goára, na, ezt ne... több»

 

Shahid Kapoor és Kareena Kapoor a film forgatásának idején már együtt jártak.

(e-batta)
 

A történet Goában játszódik, de nem ott forgatták a filmet.

(e-batta)
 

9820420420 volt a mobilhívószáma Upen Patelnek a filmben, de kiderült, hogy a szám létező, és egy Mumbaiban élő orvos rengeteg olyan hívást kapott a film után, hogy Upen Patellel szeretnének beszélni.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.