Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66

A kaptár: Kárhozat (2012)

Biohazard: Damnation
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 11. 29.

Nem szeretem a Resident Evil filmsorozatot és a játékot sem ismerem, de ez az animációs film nagyon bejött. Meghökkentem, hogy ahhoz képest, hogy olyan mint egy játék trailer, milyen látványos. A történet is érdekes, talán csak a vége laposodik el, Ilyenből többet is megnéznék.

 
D. Wolfe   2016. 04. 28.

Erről van szó! Az eddigi legjobb Resident Evil adaptációnak tartom, méghozzá magasan. Minden jobb lett benne, mint a Bioterrorban. Klassz sztori, kiváló karakterek, Leon kiváló főhős, az akciók lélegzetelállítóak, a látvány annyira szép, hogy öröm ránézni, mindehhez pedig társul egy baromira feszes tempójú történet, amibe még váratlan fordulatokat is raktak. Gondolkoztam, hogy négy vagy öt csillag legyen, de nem vacillálok, megérdemli az ötöt.


 
tomtom   2016. 05. 07.

Szörnyű, borzalmas. 50 perc után úgy éreztem, ki kell kapcsolnom, mert a falra mászom. A Resident Evil igazi sárbatiprása.

 
DóRi   2016. 02. 07.

A hangos akciójelenetek keveredése a mutáns vérszökőkúttal, és a posztszovjet országok lázongó hajlamaival egyenként működőképes egységek lehetnek, de közös kontextusba ágyazva, eléggé ütik egymást. A főhős sem volt valami cool, és állandóan magában beszélt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.