A kedvenc magyar filmem ez. Nagyon jól alakít benne Kern András, de a többi szereplő színész is. Végig egy igazán pörgős, cselekményes film, amin folyamatosan végig lehet nevetni.
Magyar filmek közül nálam az egyik kedvenc. Nagyon jó a humora és végig ez meg is marad. Végig szórakoztató és leköti a figyelmet, egy perce sem unalmas.
Szenzációs vígjáték, a legeslegjobb magyar vígjáték, amit valaha láttam. Zseniális alkotás az összes színész részéről. Többször láttam, és mindig élveztem. Maximális pont :)
Ez a film nem 5-öst, hanem 6-ost érdemelne. :) Szenzációs humorú, szórakoztató film. Csak ajánlani tudom.
Kedvenc magyar vígjátékom! Többszöri nézéskor is szakadok rajta a röhögéstől. Egyszerűen kiválóak a színészek benne.
Ezt a filmet azoknak tudnám ajánlani, akik egy könnyed esti kikapcsolódásra vágynak. A poénok jól kivannak dolgozva, illetve a színészek is hitelesen hozzák saját karakterüket. Külön kiemelném a film szereposztását, rendkívül jól illenek a karaktereikhez a színészek. Összességében ez a film teljesen megfelel egy romantikus vígjátéktól elvárható tartalomnak. A történet egyedi, szórakoztató és dinamikus. Egy percig sem lehet unatkozni a film nézése közben.