Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

A nevem Khan (2010)

My Name Is Khan
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
14
Képek
2
Videók
A nevem Khan
 
e-batta   2016. 09. 29.
Kétféle ember van: jó vagy rossz

Bevallom sokáig tartott, amíg rászántam magam ennek a filmnek a megnézésére. A sztori már önmagában annyira nyomasztó volt, hogy féltem. Persze tisztában voltam vele, hogy nagyszerű alkotás, csak én nem nagyon szeretek sírni. De végül elhatároztam, hogy törik-szakad, megnézem. Természetesen nem érhetett csalódás, hiszen Karan Johar ritkán rendez, de akkor nagyon odateszi magát. Nem történt ez másként most sem. Egyértelmű, hogy miért választotta SRK-t főszereplőnek. No, nem azért, mert ezeréves barátok, hanem Khan muszlim vallása, és hindu felesége adta már azt az alapérzést, amit SRK zsigerből ismer. Merthogy a saját bőrén tapasztalta meg, amikor neki kellett (még ismeretlen, kezdő színészké... több»

 
Deku   2017. 11. 20.

Remek és érdekfeszítő volt a film. Külön tetszett, hogy igényes lett karakter szinten. Igazán kedvelhető és tetszetős filmre sikeredett a maga keretein belül. Nekem legalábbis ennyi itt elég volt ahhoz hogy szórakozzak.


 
Berto49   2017. 07. 12.

Majdnem három órás indiai film, amelynek vannak nagyon drámai részei, de ugyanakkor túlságosan érzelgős, sőt giccses jelenetei is. A vége pedig az Obamával való találkozás szégyenteljes politikai propaganda. Fontos és nagyon aktuális témával foglalkozik a jó véget érő történeten kívül, a rasszizmussal, az idegengyűlölettel és a vallások közötti ellentétekkel. A főszereplő az indiai Shahrukh Khan szinte megszégyeníti az Esőemberes Dustin Hoffmant, annyira remekül alakítja az Asperger-szindrómás főhőst. Az érzelgős jelenetek mellett még van egy nagy hibája, a túlságosan tolakodó, rettenetesen hangos zene (most nem minősítem ezeket az indiai zeneszámokat), amely sok esetben elnyomja a színészek hangját, a zene sajnos mindent túlharsogott.

 
Dodi   2015. 06. 09.

Csodálatos film. Nyomot hagyott bennem. A téma, amit feldolgoz, Amerika egyik nagy tragédiája... és itt most nem a lerombolt ikertornyok romjai alá temetett emberekre gondolok...

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Nagyon kedves, meseszerű film. Jó belegondolni, hogy egy ilyen fiú is mint a szereplő megtalálja a szerelmet és a boldogságot és végül felnéz rá a fél világ.

 
Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy adjon egy esélyt ennek a varázslatosan szép alkotásnak, biztosan nem fogja megbánni! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.