Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%

A nevem Khan (2010)

My Name Is Khan
Filmadatlap
 
20
Szereplők
15
Vélemények
14
Képek
2
Videók
A nevem Khan
 
Queenakasha   2018. 03. 26.

legújabb vélemény

Nagyon kedves, meseszerű film. Jó belegondolni, hogy egy ilyen fiú is mint a szereplő megtalálja a szerelmet és a boldogságot és végül felnéz rá a fél világ.

 
e-batta   2016. 09. 29.

Kétféle ember van: jó vagy rossz

Bevallom sokáig tartott, amíg rászántam magam ennek a filmnek a megnézésére. A sztori már önmagában annyira nyomasztó volt, hogy féltem. Persze tisztában voltam vele, hogy nagyszerű alkotás, csak én nem nagyon szeretek sírni. De végül elhatároztam, h... teljes kritika»


 
Deku   2017. 11. 20.

Remek és érdekfeszítő volt a film. Külön tetszett, hogy igényes lett karakter szinten. Igazán kedvelhető és tetszetős filmre sikeredett a maga keretein belül. Nekem legalábbis ennyi itt elég volt ahhoz hogy szórakozzak.

 
Berto49   2017. 07. 12.

Majdnem három órás indiai film, amelynek vannak nagyon drámai részei, de ugyanakkor túlságosan érzelgős, sőt giccses jelenetei is. A vége pedig az Obamával való találkozás szégyenteljes politikai propaganda. Fontos és nagyon aktuális témával foglalko... több»

 
Dodi   2015. 06. 09.

Csodálatos film. Nyomot hagyott bennem. A téma, amit feldolgoz, Amerika egyik nagy tragédiája... és itt most nem a lerombolt ikertornyok romjai alá temetett emberekre gondolok...

 
ANdraS   2015. 08. 31.

Hát, meggyőztek a vélemények és a magas százalék. Másrészt, szeretem is a filmeket muzulmánokról. De ez a film Bollywood - végre volt vele tapasztalatom. A filmben az összes karakter túlexponált - Khan túljátsza az Autista szerepét, a felesége megint... több»

 
hsanya182   2016. 12. 02.

A film első egy órája ilyen romantikus családi film, csajoknak tecceni fog télleg ilyen mézes mázas, ismerkedés, szerelem, házasság, aztán majd a szept. 11 robbantásoktól drámai hangulatot vesz a film, és sokmindent megmutat a muszlim vallásúakról mi... több»

 
Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy adjon egy esélyt ennek a varázslatosan szép alkotásnak, biztosan nem fogja megbánni! több»