Egyik legkedvesebb élményekkel bíró animációs sorozat a Simpson család számomra. Amióta élek nézem és szerintem nézni is fogom:D Homer és Marge kapcsolata pedig megdöbbentő számomra, hogy milyen szoros, pedig egyik bolondabb a másiknál. Tökéletes kap... Több
Elképesztően jóra sikerült animációs szitkom, amit gyerekként láttam először. Nézhető kategória.
Ez az a sorozat, aminek jól áll a modern animáció, vagy mi a fenének lehetne nevezni ezt. Viszont mint minden sorozat, ez is elkezdett lecsúszni. Kicsit erőltetett, kicsit vontatott. De komoly, hogy 89 óta jönnek az újabbnál újabb részek.
Szerintem nagyon jó görbe tükör a társadalom számára ez a sorozat, sok poénnal, amik nagyon ütnek. Ebben a műfajban én jobban szeretem a Family Guy-t de ez is egy remek sorozat.
Hosszú idő óta nem telt el hét hogy ne néztem volna a Simpson családot:) Az egyik kedvencem a Futurama és a Family Guy mellett ilyen stílusban. Épp a Simpson családos Kwicki marktra vagyok rákattanva. Az a készlet tökéletes *-* :) Ez a sorozat nem csupán egy sorozat, hanem inkább amerikai életérzés instant akárhol:)
Hasonló sorozatok
Imádom ezt a sorozatot. Szinte minden héten maratonozok belőle jó pár részt. Úgy ellazít mint semmi más:D:) Nemcsida hogy ez a legrégebbóta futó sorozat és egyre csak berendelik az újabb évadokat. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt élvezetes animációs sorozat. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon szeretem A simpson családot. Nagyon sok ereklyém és relikviám van a mesével kapcsolatban. Jó érzés újranézni mindig a régi részeket. Egyszerűen jól esik a család humora és az igaz érzelmek amit kiváltanak vele. Igazi híres sorozat.
Szinte az elejétől nézem a sorozatot, sok részt többször is láttam már :) jó látni a részek/évadok közötti fejlődést mind grafikailag mind történetben. Szerencsére az alap koncepción nem változtattak
Szerintem kicsit túlértékelt sorozat. Viccesnek vicces, de nem értem, hogy a South Park és a Family Guy ellen miért jön ki mindig elsőként.