Az egyik legjobb sorozat a világon, és nem igaz, hogy a 20. évad után gyengébb lett, persze vannak benne olyan részek, amik nem viccesek, vagy unalmasak esetleg, de nem lehet minden rész ugyanolyan jó. A Family Guy-nál már a 16. évadnál lehetett érez... Több
Az a sorozat, amit bármikor szívesen nézek, mindegy, hogy hanyadszorra látom a részeket. A magyarhangok zseniálisak, a történet aranyos, hiszen bármilyen galiba is keverednek, a végén mindig a család a legfontosabb, és hogy együtt legyenek. Legjobb!
Megunhatatlan. Minden részét láttam már, a legjobb animációs sorozat! Hiába megy már hosszú évek óta, a poénok a mai naping nagyon ütnek.
Hasonló sorozatok
Számomra nagyon kedves ez a rajzolt sorozat, már kiskorom óta nézem. Kicsiknek-nagyoknak egyaránt jó szerintem, hiszen nincs olyan, aki ne röhögne Homer eszetlen baromságain és botladozásain. Mindenki talál magának kedvenc szereplőt és kifejezetten plusz pont, hogy minden rész elején különböző a "cauch gag" :)
Iszonyat jó sorozat volt a Simpson család, de 25 évad azért 25 évad, nem lehet ugyanazt a színvonalat hozni részről részre. Azóta persze jöttek új szériák, mely sikeresen a nyomdokaiba tudtak lépni, ilyen a South Park vagy a Family Guy. És ez rendben... Több
Nagyon humoros rajzfilm. Tetszik a család, a grafika és a témaválasztás. Néha jól esik egy fárasztó nap után Homer szerencsétlenkedését nézni.
Néha csak neki ülök és nézem, és nézem. Egyszerűen megunhatatlan. Mindig megnevetett és el is gondolkodtat.
Kicsit sajnálom a sorozatot, mert a feléig még nagyon élveztem a maró és senkit sem kímélő humora miatt, de valamivel az ezredforduló után nekem eltűnt az intelligens humor a sorozatból, ami miatt egy részt sem mulasztottam volna el belőle korábban. Persze én is csak idősebb lettem, lehet hogy csak mást várok.