Hozták az első film hangulatát, amivel nincs is baj. Újításnak egy újabb nagy nevet raktak a színészgárdába, Heath Ledger, mint Joker pazar játékot mutatott be. Zseniális. Bár, hogy Katie Holmes- t lecserélték egy kicsit szívenütött. Azt is sajnáltam... Több
Bizton állítom, hogy a legjobb Batman! Christian Bale óriási, de még őt is elhalványítja a Joker karakter! Aki azt mondja, nem lehetett jobban eljátszani az őrült gyilkost, mint ahogy azt Jack Nicholson tette, az feltétlenül nézze meg, aztán keresse ... Több
A film erősen sötét hangulatot hoz egészen a végéig. Heath Ledger a valahavolt legjobb Joker véleményem szerint. Nagyon tudja hozni a formáját. Igazából a film tökéletesen megadta azt amire vágytam. Se többet se kevesebbet!
Szerintem a legjobb szuperhős film, én nem vagyok nagy dc (se marvel fan) de ez a film. Izgalmas tökéletes szereplő gárda .és szerintem a legjobb fő gonoszt kaptuk. És így jó pár év elteltével is élvezhető film. Mindenkinek bátran ajánlom.
Még moziban láttam a filmet és nagyon bejött. Végig szórakoztató cselekményes. A szereplők nagyon karakteresek, profik. Izgalmas és rendkívül látványos film.
A Batmanről szóló filmek közül ez lett az egyik kedvencem. Nem feltétlenűl a történet miatt írom ezt, inkább Christian Bale kiváló alakítása fogott meg.
Az ilyen kosztümös szuperhősökből a Batman az egyetlen amit nézhetőnek tartanék, ha Joker nem lenne ilyen ocsmány, irritáló figura.
Ez volt az egyetlen képregény "alapú" film ami nem idegesített a végén. Ez egy akció film, amit a rajongóknak látni kell. Kár hogy Heath Ledger-nek ez az utolsó filmje és nálam ő volt az igazi főszereplő, pedig Bale-t egyébként kedvelem.
Személy szerint nem szeretem a Batman filmeket, de ezt úgy gondoltam, hogy látnom kell, mert Heath Ledger (Nyugodjon békében!) nagy kedvencem. Nem okozott csalódást, az általa alakított Joker vitte nálam az egész filmet.